Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
Γνωρίστε την zatse web design

Η zatse web design είναι μια εταιρεία που λειτουργεί με γνώμονα την τεχνογνωσία και την αγάπη για το αντικείμενο.

Αναλαμβάνουμε και εκπληρώνουμε οποιαδήποτε δική σας ιδέα για την κατασκευή, ανάπτυξη, υποστήριξη και φιλοξενία μιας δυναμικής  ιστοσελίδας. Παράλληλα προτείνουμε πρωτότυπες ιδεες και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες  σύγχρονες, στηριζόμενες στα πρότυπα νέων τεχνολογιών.        

Επιπλέον η εταιρεία μας προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς και λαμβάνοντας υπ'όψιν την τεράστια διαφημιστική δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης "social media" με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας δημιουργεί για εσάς σελίδα στο (facebook, twitter, google+) αυξάνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την επισκεψιμότητα και το πελατολόγιο σας.

Πάνω απ'όλα η ομάδα μας εγγυάται να σας ''ανεβάσει'' στην πρώτη σελίδα της Google (seo) διότι πέρα από μια ωραία και λειτουργική ιστοσελίδα πολύ σημαντικό είναι και να την εντοπίζουν εύκολα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας επιτρέπουν να μιλάμε με πραγματικά αποτελέσματα. 

Τέλος η  zatse web design στηριζόμενη στην προσωπική επαφή, υπόσχεται μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας προκειμένου η εταιρία σας να ακολουθήσει το μονοπάτι της επιτυχίας!

     

 

 

 

 Contact Us

  contact1

6976047839

2221020438

 contact2

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.